Geleneksel toplu yemek sektörü, hızla gelişen kurumsal tüketici ihtiyaçlarına yeterli uyumu ne yazık ki sağlayamamıştır. İş yeri yemeği kavramının, çalışan ile iş yeri arasındaki ilişki kalitesine katkı yapması beklenirken olumsuz etkileri sıkça gözlenir hale gelmiştir.
Tedarikçi-iş yeri-personel üçlüsünün aynı anda mutlu olduğu çözümler neredeyse yok denecek kadar azdır. İş yerlerinin dışarıdan toplu yemek hizmeti aldıkları firmaları değiştirme oranındaki yükseklik ve diğer olumsuz tespitler, sektördeki sorunları ve İş’te Mutfak İYİS (İyi Yemekhane İşletim Sistemi) uygulamasına olan ihtiyacı doğrular niteliktedir.
Üç ayrı kategoride menü seçeneği mevcuttur.
Elmas menü / Protein ağırlıklı menüler; Kırmızı et, tavuk, balık ve değerli baklagillerin ağırlıklı kullanıldığı menüler (3 ve 4 çeşit yemek seçeneği mevcuttur).
Platin menü / Protein ve karbonhidrat oranının dengeli kullanıldığı menüler (3 ve 4 çeşit yemek seçeneği mevcuttur).
Altın menü / Karbonhidrat ağırlıklı, protein ve değerli baklagillerin oluşturduğu menüler (3 ve 4 çeşit yemek seçeneği mevcuttur).
mevcut kurulu mutfağı olan iş yerlerinde;
kurulu mutfağı olmayan iş yerlerinde;