uygulama alanlarımız

Mutfaklı Ağırlama
İşletmeleri

 

İdeal şartlara ve performansa sahip olmayan, mesleki ve yönetsel altyapı zafiyetleri bulunan yeme içme işletmelerini rekabetçi seviyede kolay ve sorunsuz yönetilebilen karlı işletmeler haline getiriyoruz.

 

 

  • Organize – Zincir Markalar
  • Nitelikli – Özel Restoranlar
  • Restoran, Kafe restoran, Kafe – Kantin ve Büfeler
  • Otel vb. Konaklama İşletmeleri Mutfaklı Alanlar
  • Tam Zamanlı veya Sezonluk Turistik Tesisler
  • Eğlence Sektöründeki Mutfaklı İşletmeler
  • Stadyumlar, Arenalar ve Amfi Tiyatrolar Bünyesindeki Mutfaklı İşletmeler
  • Özel Organizasyonlar ve Kültürel Aktiviteler Bünyesindeki Mutfaklı İşletmeler
  • Şantiyeler, Gayrimenkul Proje Satış Ofisleri, Film Platoları vb. İhtiyaçlara Özel Geçici Mutfaklı İşletmeler

Kurum İçi – Kapalı Devre Mutfaklı İşletmeler

 

Kurum bünyesindeki, restoran, kafe restoran, kafe, yemekhane, büfe, kantin ve benzeri kapalı devre mutfaklı iş yerlerinde, iş yeri karakterine özel hizmet noktaları oluşturuyor, denetliyor ve bağımsız yönetilebilir kılıyoruz.

 

 

  • Sağlık Kurumları
  • Holdingler – Plazalar – Şirketler
  • Resmi Daireler, Belediyeler ve Sivil Toplum Kuruluşları
  • Resmi Dinlenme Tesisleri ve Konuk Evleri
  • Site İçi vb. Kapalı Yaşam Alanlarındaki Mutfaklı İşletmeler
  • Eğitim Kurumları
  • Yurtlar
  • 55+ Yaş Özel Bakım Evleri

Toplu Yemek Üretimi Yapan İşletmeler

 

Bir merkezde üretip birden çok noktaya hizmet taşıyan, toplu yemek sektöründeki mutfaklı işletmelerin süreç iyileştirme, arka ofis hizmetleri, yönetim desteği ve denetim hizmetlerini karşılıyoruz.

 

 

  • Catering İşletmeleri
  • Toplu Yemek Üretim Firmaları
  • Hazır – Günlük Ambalajlı Yemek Üretim Firmaları